Krása, mládí a relaxace? Objevte kosmetický salon La Carolla v centru Brna

kosmetický salon brno la carolla
Je snad něco lepšího, než zasloužený odpočinek a relaxace, díky kterému budete navíc vypadat skvěle? Obojí vám nabízí nově otevřený brněnský kosmetický salon La Carolla.

Kosmetický salon – Brno nabízí nové možnosti

Všechny ženy jsou krásné – ať už využívají služeb kosmetických salonů nebo nikoliv. Nikdy ale neuškodí věnovat čas sama sobě, odpočinout si a dopřát si péči, která vás omladí a zároveň pozitivně naladí. Budete tak spokojenější a odpočinutí. Díky tomu budete přímo zářit.

Kosmetický salon nově La Carola (dříve Be Unique Studio) je skvělým místem pro ženy, které mají rády kvalitní kosmetiku a profesionální péči. Navíc se pyšní skvělou dostupností v samotném centru Brna. Nalézt ho můžete na adrese Mečova 6.

Co kosmetický salon v Brně nabízí?

Kosmetický salon La Carolla nabízí širokou škálu kosmetických ošetření, ze kterých si jistě vybere každá žena. Patří mezi ně:

- čistění pleti
- omlazení očního okolí
- omlazení pleti
- úprava řas a obočí
- líčení
- hubnutí a zeštíhlení
- redukce celulitidy
- epilace
a další

Francouzská kosmetika Guinot – institut Paris

Kvalitní kosmetická péče se neobejde bez kvalitní kosmetiky. Francouzská kosmetika se dlouhodobě řadí mezi špičkové produkty, a ani kosmetika Guinot – institut Paris není výjimkou. Tato kosmetika si zakládá na své naprosté bezpečnosti. Přijala za své medicínské principy, které se promítají v celé části výroby a vyžívání jejich produktů.

Nezpochybnitelnou kvalitu produktů Guinot zaručuje i certifikát ISO22716. Díky němu máte jistotu, že všechny výrobky podléhají správné výrobní praxi a mají farmaceutickou kvalitu. Tento certifikát není běžný – na celém světe jen získalo jen několik kosmetických firem.

Výjimečná kosmetika pro výjimečné ženy

Proč na kosmetické přípravky Guinot nenarazíte v drogeriích nebo parfumeriích? Důvod je jednoduchý. Výběr této kosmetiky je založený na principu, že pro každého jsou vhodné jiné výrobky a jejich jiný poměr. Profesionál rozezná specifické potřeby vaší pleti a kosmetické přípravky připraví tak, aby jejich účinek byl co nejpřínosnější. Jde tedy o kosmetiku dostupnou pouze ve specializovaných kosmetických salonech. Brno může nabídnou právě nově otevřený kosmetický salon La Carolla.

Dokonalá štíhlá postava díky bandážovým technikám

Mezi nejoblíbenější procedury, které tento nový kosmetický salon v Brně nabízí, patří bezesporu procedury na zeštíhlení postavy a procedury na odstranění celulitidy. Jde o techniky Techni slimming a Techni firming. Hubnutí a celulitida jsou problémy, které je nejlepší řešit najednou. Procedury Techni slimming a Techni firming se dokonale doplňují a bojují proti oběma problémům současně.

Jde o speciální bandážové procedury. Obě jsou složené ze dvou kroků. Nejdříve se provede masáž účinným sérem a následně se aplikuje bandáž, která obsahuje účinné složky. Účinné složky se liší podle toho, kterou bandáž jste zvolili. Techni-slimming je bandáž zaměřená na odstranění nepříjemné celulitidy. Stimuluje lipolýzy a bojuje s pomerančovou kůží. Bandáž Techni-firming zpevňuje a zeštíhluje. Posiluje elastická vlákna vaší pokožky a zvyšuje její pružnost.

Proč dát šanci novému kosmetickému salonu La Carolla?

Kosmetické salony jsou běžnou součástí našich životů. Kosmetické služby se staly stejně samozřejmými jako například návštěva kadeřníka. Výběr dobrého kosmetického salonu je ale stejně složitý jako výběr dobrého kadeřnictví.

Nový kosmetický salon La Carolla nabízí vysoce kvalitní a nevšední kosmetiku a individuální a profesionální přístup kosmetičky Karolíny Mičkové. Velkou výhodou jsou i méně dostupné procedury jako jsou Techni-slimming nebo Techni-firming, které ale mají prokazatelné výsledky. Objednat se můžete přímo zde.
Tags