3 tipy, jak se zaručeně zbavit vrásek na čele a kolem očí

jak se zaručeně zbavit vrásek
Boj o krásnou a pevnou pleť se může zdát nekonečný – jen co porazíme akné, už abychom začali zbrojit proti vráskám. Podívejte se, jaké 3 zbraně jsou proti vráskám na čele a kolem očí nejúčinnější, jak vráskám předcházet a jak již ty vzniklé odstranit.

Vrásky na čele a kolem očí – kdy vznikají?

Vrásky označují záhyby na pleti a kůži, které se na ní časem objevují. Jde o jeden z nejčastějších projevů stárnutí – boj proti nim ale začíná mnohem dříve, již ve 25 letech.
V tomto věku totiž dochází ke zpomalování bazálního metabolismu buněk. Kvůli tomu ztrácí buňky svoji schopnost dělení a namísto toho zanikají.

Pleť, na které se podepíše zpomalení buněčné obnovy, si se zvyšujícím se věkem již není schopna vyrobit dostatečné množství kolagenu, kterým by vrásky sama vyplnila. Spolu s horším prokrvováním a zhoršenou elasticitou pleti tak již není schopna proti vráskám účinně bojovat.

Díky tomu, že známe hlavní příčiny vzniku vrásek, jim ale můžeme předcházet a eliminovat je.

1. Prevence proti vzniku vrásek

Jednou z nejdůležitějších zásad v péči o pleť je prevence. Správná a především včasná péče o pleť dokáže vrásky zcela zásadním způsobem eliminovat. Je ale nezbytné začít včas – ideálně již od té doby, kdy se začne zpomalovat bazální metabolismus buněk, tedy od 25 let.

Stimulace buněčné energie pomáhá udržet bazální metabolismus buňky v nezpomaleném stavu. Tato buňka ale musí být dostatečně vyživená – je tedy nutné hydratovat, hydratovat a hydratovat.

Čím dříve začnete, tím větší úspěšnost budete mít.

2. Hydradermie Youth – když už krém na vrásky nezabírá

Péče o stárnoucí pleť je náročná – už jen proto, že tato pleť potřebuje péče mnohem více. Tam, kde dřív často stačil odličovač a krém, již tato prostá kombinace nestačí. Kromě kosmetiky určené pro váš typ pleti je dobré využít i nabídku speciálních procedur.

Není ale potřeba sahat rovnou po těch nejrazantnějších – plastických operacích. Neinvazivní a výbornou službu udělají i zákroky, které se bez jehly a skalpelu obejdou.

Mezi nejúčinnější neinvazivní procedury patří ošetření Hydradermie Youth. Toto ošetření slouží jak jako prevence proti vráskám, tak i jako pomocník při odstraňování vrásek. Mezi jeho největší výhody patří to, že pomáhá buňkám udržovat si svou energii a zároveň je plně vyživí.

Dalším velkým benefitem je, že toto ošetření plně respektuje fakt, že každá pleť je jiná a má své specifické požadavky. Po odborné konzultaci se tedy ošetření plně přizpůsobí vašim konkrétním potřebám. Toto ošetření je založené především na aplikaci účinných sér, které pleť plně vyživí, na přístrojové stimulací buněk a masáži pro rychlejší vstřebávání vrásek. Na podrobný průběh ošetření se můžete podívat zde.

Výsledkem je odpočatá, svěží a pevná pleť, pevnější kontury a především odstraněné a zaplněné vrásky. Zároveň jde o skvělé preventivní opatření proti stárnutí pleti.

Odstraňování vrásek pomocí procedury Hydradermie Youth

Odstranění vrásek díky hydradermie youth

3. Na domácí péči záleží – u vrásek především

Speciální ošetření a zákroky jsou neocenitelnými pomocníky v boji za pevnou pleť bez vrásek. Nelze se ale spoléhat jen na ně, je nutné je podpořit vhodnou domácí péčí.

Následující rada je platná pro každý typ pleti – nezapomínejte pleť odličovat a čistit. Make-up, bakterie, prach a další nečistoty, které na ni přes den ulpí, pleť dusí. Zdravá pleť musí dýchat. Dbejte tedy na to, aby byla pleť před spánkem vždy čistá a odlíčená.

Zdravá pleť musí mít také vláhu a výživu – a ta zralá, se sklonem ke vráskám, tím spíš. Hydratace je alfou a omegou v boji za krásnou a svěží pleť bez vrásek. Můžete vyzkoušet třeba přírodní oleje, které pleť vyžijí a zároveň jí dodají přírodní vitamíny.

Hodně věcí ovlivňuje i to, jak se stravujeme. Dopřejte si dostateční množství:
- zinku
- selenu
- vitamínů A, E, a C.

Také neodbývejte svůj pitný režim. Ideální je čistá voda. Své pleti ale prokážete službu i kvalitním zeleným čajem. V neposlední řadě si dopřejte kvalitní spánek.

Uvidíte, že pokud budete dbát na prevenci, upravíte svůj životní styl a vyzkoušíte kvalitní ošetření pleti, u kterého si navíc odpočinete, brzy na vás bude ze zrcadla koukat člověk o mnoho let mladší – a především spokojenější.
vrásky na čele
vrásky na čele
vrásky na čele

Zbavte se vrásek

Dopřejte si příjemné omlazení pleti francouzskou kosmetikou Guinot. Tato značka je vyhlášená nejvyšší kvalitou v souladu s přírodou. Užijte si kosmetické omlazení pleti na míru známé pro své okamžité, viditelné a dlouhodobé účinky.
“Naprosto profesionální přístup už od začátku, příjemné prostředí, kde si člověk opravdu odpočine a když k tomu přidáte zlaté ruce paní Karolíny, která s mým obličejem udělala zázrak, tak nejde jinak, než se sem opět vrátit a doporučit všem.”

spokojená klientka

jak se zbavit vrásek na čele a kolem očí reference
klientka, která se zbavila vrásek na čele a kolem očí
omlazení pleti v kosmetickém salonu la Carolla

La Carolla Kosmetický salon

Karolína Mičková

Jsem člověk, který hledá a má rád výjimečné věci a lidi. Kosmetika Guinot je určena pro výjimečné dámy a výjimečná jsme každá. Mám dvanáctiletou praxi v oboru kosmetické péče, což je pro mne nejen práce, ale zároveň i poslání a radost. Už od děvčete jsem věděla, co chci dělat, a plnila si sen. Nyní věřím, že splním sen i svým klientkám o kráse, svěžesti, relaxaci a dokonalé harmonii.

Nejvyšší kvalita v souladu s přírodou
Bez parabenů
Přírodní složky bez genetické modifikace
Obnovitelné organické složky
Bez agresivní parfemace
Certifikát ISO 22716 Bureau Veritas
Tags